هنگام خرید گوشت حتما به مشخصات و علامت بهداشت گوشت توجه کنید زیرا ممکن است گوشتی که مصرف می کنید از روش های اسلامی ذبح نشده باشد و یا تاریخ گذشته و تقلبی باشد در این صورت با سازمان گوشت ایران تماس بگیرید و تخلف این افراد را گزارش بدهید.
در سوره مائده و سوره بقره در مورد طرز ذبح و آماده سازی و پخت انواع غذا اطلاعات زیادی بیان شده است که انجام قوانین بیان شده باعث سلامت و تندرستی شما می شود.
مراکزی مانند
همچنین خوردن گوشت حیوانی که در اثر خفه کردن یا به چوب زدن یا از بلندی افتادن یا به شاخ زدن به هم بمیرد حرام است.
اگر در مورد ذبح اسلامی اطلاع ندارید چند مورد آن را مرور می کنیم.
1- کسی که سر حیوان را می برد حتما مسلمان باشد.
2- وسیله ای که سر حیوان را می برد آهن باشد اگر آهن نبود شیشه یا هر وسیله ی برنده که با آن چهار رگ بریده شود.
3- قسمت جلوی بدن حیوان به سوی قبله باشد.
4- هنگام بریدن سر حیوان نام خدا را ببرد.
5- بعد از ذبح خون معمول از تن حیوان بیرون آید.
6- بد از سر بریدن حرکت کوچکی از حیوان دیده شود که نشان دهد که قبل از ذبح زنده بوده.
اگر قصد خرید