همانطور که می دانید گوشت انواع مختلفی دارد که شامل گوشت قرمز، گوشت سفید یا همان طیور و گوشت دریایی که گوشت انواع ماهی ها و میگو در این دسته قرار می گیرد. گوشت ماهی نسبت به سایر گوشت ها از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است.
برای
قران بیان کرده است که گوشت حیواناتی که همیشه و یا گاهی در آب زندگی می کنند، حرام است به غیر از ماهی فلس دار و میگو بنابر این ه ماهی، لابستر، خرچنگ، هشت پا و صدف دریایی حرام می باشند.
ارزش غذایی و خواص انواع گوشت
گوشت ها سرشار از پروتئین می باشند و اگر به دنبال پروتین هستید ابتدا به دنبال گوشت بروید بعد سبزیجات.
گوشت منبع مهمی برای تامین آهن، روی، فسفر، سدیم، کلر و منیزیم هم می باشد و منبع ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین B2 و ویتامین B12 است.
بعضی از افراد تصور می کنند که با خوردن مکمل ویتامین های بدنشان تامین می شود اما این طور نیست. برای
خوردن گوشت حیوانات دریایی از نظر قرآن و فقها
خوردن گوشت حیوانات دریایی از نظر قرآن و فقها هیچ مشکلی ندارد اما باید در نظر گرفته شود که حلال گوشت باشند. در آیات 164 و 173 سوره بقره، 157 سوره اعراف، 106 سوره مائده، 14 سوره نحل، 12 سوره فاطر و 12 سوره جاثیه در مورد گوشت های حلال و حرام توضیحات کامل وجود دارد.
لازم است بدانید که قران خوردن گوشت برخی از حیوانات، خوردن مردار، گوشت خوک و گوشت حیوانی که برای غیر خدا ذبح شده باشد را حرام اعلام کرده است.